Λίγες μέρες έμειναν πλέον για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στην «Opap Arena» (29/5, 22:00).
Με μήνυμά του στα social media ο Ντάνιελ Ποντένσε απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας και ευχήθηκε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος.
Όσα είπε ο Ποντένσε:
«Γεια σας θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας όλες αυτές τις ημέρες. Παντού είναι απίστευτη στο γήπεδο που μας στηρίζετε και μας βοηθάτε σε όλα τα σημαντικά ματς. Εύχομαι όλοι να το διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί! Σας ευχαριστώ!»
💬🔴⚪️ Ο Ποντένσε έχει ένα μήνυμα να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τελικό του UEFA Europa Conference League! / Podence’s message to our fans for the #UECLfinalpic.twitter.com/tz1zKLXElq
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η ομάδα του Βύρωνα προκρίθηκε ξανά στους τελικούς του Eurocup Γυναικών, μετά το 2010, καταφέρνοντας να προκριθεί παρά την ήττα με 78-70 από τη Βιλνέβ Ντ’ Ασκ, καθώς υπερασπίστηκε το +13 του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα.
Η Κηφισιά είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ,Λ Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι και τα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του ήταν σωστά.