in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Προσοχή στις απάτες με τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four»
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Προσοχή στις απάτες με τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four»
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τονίζει πως όσοι αναζητούν εισιτήρια για τον τελικό του Conference League και το Final Four της EuroLeague θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί διότι εκδηλώνονται προσπάθειες εξαπάτησης.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέσω ανακοίνωσής τους, επισημαίνει πως οι πολίτες που αναζητούν εισιτήρια για τον τελικό του Conference League και το Final Four της Euroleague θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Αυτό γίνεται διότι εκδηλώνονται προσπάθειες εξαπάτησης των φιλάθλων λόγω της αυξημένης ζήτησης και για τα δύο αθλητικά γεγονότα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 και Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα.
Οι προσπάθειες εξαπάτησης εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών.
Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία.
Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.)».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.