Η εντυπωσιακή Τσέλσι συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στον δεύτερο γύρο της Premier League, αφού επικράτησε με 2-1 την Μπόρνμουθ και θα αγωνιστεί στο επόμενο Europa League.
Χαμός με τα υπόλοιπα εισιτήρια, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα από τη Νιούκαστλ, ώστε να είναι εκείνη που θα τερμάτιζε στην 7η θέση αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ επικράτησε της Μπράιτον (2-0) αλλά το ίδιο έκανε και η Νιουκάστλ στην έδρα της Μπρέντφορντ (4-2) και τερμάτισε πάνω από τους «κόκκινους διάβολους».
Κάπως έτσι, μοναδικός τρόπος για να αποκτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο η Γιουνάιτεντ είναι μέσω του Κυπέλλου, όπου στον τελικό αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι.
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο επικράτησε εκτός έδρας της Μπέρνλι με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γουντ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στην κλήρωση του Nations League στις 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες – Αναλυτικά όλα τα γκρουπ δυναμικότητας και οι ημερομηνίες