Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή.
Στο γήπεδο βρίσκεται μάλιστα και ο νεαρός φίλος του «δικεφάλου του βορρά», Γιάννης Παπαστεφανάκης, τον οποίο και υποδέχθηκαν οι παίκτες των «κίτρινων», ενώ ο Χουλιάν Κουέστα προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση χαρίζοντάς του τη φανέλα.
«Αισθάνομαι ότι θέλει καλή ψυχολογία για να το πάρει ο ΠΑΟΚ και μετά να είμαι στη φιέστα! Ήρθα να εμψυχώσω την ομάδα μου. Να βάλει ο Θεός το χέρι του να το πάρουμε. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!», ανέφερε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, με τον πατέρα του στη συνέχεια να προσθέτει:
«Να νικήσει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Ας το πάρει ο καλύτερος. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε, όπως συνέβαινε παλιότερα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.