Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 3-2 στον πρώτο προημιτελικό του Conference League, κάνοντας μια τρομερή εμφάνιση για εξήντα λεπτά και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τη Μπριζ στο Βέλγιο με 1-0, δεχόμενος γκολ από πολύ νωρίς ( μόλις στο 6ο λεπτό) και όλα πια θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη εβδομάδα.
Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για να κατακτήσουν το τρόπαιο οι ελληνικές ομάδες
Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ελαφρύ προβάδισμα του Ολυμπιακού έναντι του ΠΑΟΚ. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο κι ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρονται σε διψήφια απόδοση για την κατάκτηση του Conference League.
Πρώτο φαβορί είναι η Άστον Βίλα, ενώ ακολουθεί η Φιορεντίνα και λίγο πιο πίσω η Φενέρμπαχτσε που η απόδοσή της δεν επηρεάστηκε από την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.