Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα τόσο τον Γιώργο Μασούρα όσο και τον Στέφαν Γιόβετιτς, αφήνοντας στον πάγκο τον Αντρέ Όρτα.
Ο Πορτογάλος χαφ θα είναι μια από τις εναλλακτικές επιλογές του Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Οσον αφορά στη βασική 11άδα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Τσικίνιο θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μασούρα, Φορτούνη και Γιόβετιτς πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Γιόβετιτς, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.
Στον πάγκο βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Ζοάο Καρβάλιο, Ρίτσαρντς και Ντόι.
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες οπαδούς τους, που αναμένεται για μια ακόμα φορά να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο. Υπενθυμίζουμε ότι η πειραϊκή ΠΑΕ την Τρίτη (9/4) είχε ανακοινώσει sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να «εξαφανίζει» τα εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.