Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Hurriyet: «Αυτοί είναι οι τρεις πιο επικίνδυνοι παίκτες του Ολυμπιακού»

Hurriyet: «Αυτοί είναι οι τρεις πιο επικίνδυνοι παίκτες του Ολυμπιακού»

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet που κυκλοφόρησε σήμερα εφιστά την προσοχή στην Φενέρμπαχτσε, κάνοντας ειδική μνεία σε Φορτούνη, Ροντινέι και Ελ Κααμπί.

Η «Hurriyet» που κυκλοφορεί στην Τουρκία, έγραψε σήμερα πως στην Φενέρμπαχτσε πρέπει να προσέξουν πολύ από τον Ολυμπιακό τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Ροντινέι, Φορτούνη και Ελ Κααμπί που είναι τρεις παίκτες  βασικοί και πολύ επικίνδυνοι από τους «ερυθρόλευκους», όμως δεν είναι μόνο αυτοί.

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι, οι οποίοι τονίζουν επίσης πως το παιχνίδι θα είναι sold out και πως ακόμα παίζεται μία θέση στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» ανάμεσα σε Μασούρα και Γιόβετιτς.

Η αναφορά της «Hurriyet

«Ο Ροντινέι μπαίνει συχνά στην επίθεση. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και εύκολος άνθρωπος σε καταστάσεις ένας προς έναν. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που ξεχωρίζει με τις ασίστ του, πέρασε έξι φορές το γκολ στους συμπαίκτες του και τρία βρήκε τα δίχτυα. Αδυναμία: Έχει ένα στυλ που είναι επιρρεπές σε λάθη στην άμυνα γιατί επιτίθεται πολύ».

Συνέχισε, γράφοντας για τον Κώστα Φορτούνη:
«Ένα από τα αστέρια όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Σε ματς που ο 31χρονος παίζει καλά, η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει. Ωστόσο, είναι πολύ αναποτελεσματικός σε κάποια ματς».

Καταλήγει το ρεπορτάζ για τον Ελ Κααμπί: «Ο Μαροκινός σέντερ φορ, ο οποίος εμφανίστηκε με επιτυχία στη Χάταϊσπορ, όπου αγωνίστηκε μεταξύ 2021 και 2023, βιώνει τη χρυσή εποχή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Ο Ελ Κάαμπι, που αλλάζει συνεχώς γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματικός στις μπάλες που ρίχνονται πίσω από την άμυνα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 27 γκολ».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024