Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κα Άννα Ασλανίδου για να ανταποκριθούν περαιτέρω στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας προχωρούν στη συγκρότηση ομάδων εθελοντών σύμφωνα με τα άρθρα 13, 14 και 15 του νόμου 4873/21.
Ομάδες Εθελοντών για την δημιουργική απασχόληση ατόμων της ηλικιακής ομάδας 12-18 όπως δασκάλους, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δασκάλους χορού, δάσκαλους τραγουδιού, καθηγητές φυσικής αγωγής, εκπαιδευτικούς ευρύτερα κ.α.
Ομάδες Εθελοντών για την ηλικιακή ομάδα ατόμων 18-60, για συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη όπως: ψυχολόγους, ιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, δασκάλους χορού, δασκάλους τραγουδιού, χορωδούς, καθηγητές φυσικής αγωγής κ.α.
Ομάδες Εθελοντών για την ηλικιακή ομάδα ατόμων 60 + για συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη αλλά και την διασφάλιση του Ευ Ζην όπως λογοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, δασκάλους χορού, δασκάλους τραγουδιού, χορωδούς, καθηγητές φυσικής αγωγής κ.α
Ομάδες Εθελοντών για τον καλλωπισμό και φροντίδα (ζωγραφική) των κτηριακών εγκαταστάσεων όπως βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, γυμνάσια, λύκεια.
Ομάδες Εθελοντών για την ενίσχυση της αλληλεγγύης της κοινότητας όπως: μεταφορά και συγκομιδή προϊόντων για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του δήμου μας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος Νάουσας, περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σε ανακοίνωση, η οποία θα εκδοθεί με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας