Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων
Συνεχείς βανδαλισμοί πληγώνουν τους Δήμους της χώρας. Ο Δήμος Χαλκιδέων καταγγέλει βανδαλισμό σε παιδική χαρά.
Στο απροχώρητο έχει φτάσει όπως φαίνεται η κατάσταση με τους βανδαλισμούς δημόσιων χώρων στο Δήμο Χαλκιδέων. «Για πολλοστή φορά βανδαλίζονται παιδικές χαρές του Δήμου Χαλκιδέων, από ασυνείδητους δράστες, οι οποίοι προκαλούν φθορές, ένα φαινόμενο που έχει πλέον λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Αυτή τη φορά, έβαλαν φωτιά σε όργανα της καινούριας παιδικής χαράς στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής στη Χαλκίδα, η οποία από σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, θα παραμείνει κλειστή, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμος Χαλκιδέων.
Μηνύσεις

«Ο Δήμος έχει προβεί όλες τις φορές σε μήνυση κατ’ αγνώστων, το οποίο θα πράξει για ακόμη μια φορά κι έχει απευθυνθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, προκειμένου να διερευνηθεί το φαινόμενο και να βρεθούν οι υπαίτιοι.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές, ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών.
Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στη διατήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις γειτονιές τους» καταλήγει στην ανάρτηση του ο Δήμος Χαλκιδέων που την πλαισιώνει με τις φωτογραφίες από το σημείο βανδαλισμού.
Το θέμα είναι πως σε μια εποχή που οι Δήμοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα ρευστότητας λόγω της ενεργειακής κρίσης των προηγούμενων μηνών αλλά και αύξησης των αναγκών των κοινωνικών κυρίως υπηρεσιών, κάθε αποκατάσταση από φαινόμενα βανδαλισμών απαιτεί χρήματα που επιβαρύνουν περαιτέρω τα οικονομικά του Δήμου και τα στερούν από άλλες υπηρεσίες.
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442