Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από την μία η σκοτεινιά των βανδαλισμών και από την άλλη το Φως των μαθητικών διακρίσεων στην Ναύπακτο

Από την μία η σκοτεινιά των βανδαλισμών και από την άλλη το Φως των μαθητικών διακρίσεων στην Ναύπακτο

Κάποιοι σπάνε την δημόσια περιουσία στο Δήμο Ναυπακτίας και κάποιοι άλλοι γίνονται φωτεινά παραδείγματα για τις γενιές τους.

Σοβαρότατες ζημιές συνεχίζουν να προκαλούν ασυνείδητοι στις νέες παιδικές χαρές και τους χώρους αναψυχής και άθλησης στο Γρίμποβο και τις πρώην νεροτσουλήθρες, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας.

Το νεότερο περιστατικό αφορά στην πλήρη καταστροφή ενός έξυπνου παγκακιού στο Αλσύλλιο Γριμπόβου.

Ο Δήμος Ναυπακτίας επισημαίνει την ανάγκη σεβασμού των δημόσιων χώρων, ιδιαιτέρως των χώρων που απευθύνονται στα μικρά παιδιά και προς τούτο απευθύνει έκκληση προς όλους να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην προστασία των χώρων αυτών.

«Προς ενημέρωση των δημοτών, έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία ώστε να διερευνηθεί και το συγκεκριμένο συμβάν», προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπακτίας.

Από τις καταστροφές στα λαμπρά παραδείγματα

«Συνεχίζονται οι διακρίσεις των μαθητών των σχολείων μας» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλειος Γκίζας με αφορμή τις διακρίσεις που πέτυχαν μαθητές της περιοχής.

Ο Δήμαρχος γράφει: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο Μελίστα, μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και στον Διονύση Κουστουμπάρδη των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη 2η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής Junior!

Στη 2η Ολυμπιάδα, που διεξήχθη στον Βόλο, συμμετείχαν 13 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική με τους καλύτερους μαθητές τους.

Η ελληνική ομάδα αποτελούταν από 10 μαθητές, οι οποίοι επελέγησαν από τους συνολικά 200 που συμμετείχαν στον 28ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας που διενεργήθηκε από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας».

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024