Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετρά μόλις μερικούς μήνες στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο προσαρμόσθηκε ιδανικά στις απαιτήσεις και πλέον εξελίσσεται στον ηγέτης των «μερένγκες». Ο 20χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με το «θρυλικό» 5 στην φανέλα του, που φορούσε ο αξεπέραστος Ζινεντίν Ζιντάν, όταν έπαιζε στους Μαδριλένους.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι, όσοι επιχειρούν την σύγκριση του νεαρούς άσου με τον εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.
Ερωτηθείς σχετικά, ο «Ζιζού», έσπευσε να «αποθεώσει» τον Μπέλινγκχαμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά έχουμε τον ίδιο… αριθμό. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι θεαματικός, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ καλός και ελπίζω να μας φέρει πολλά τρόπαια».
Η επική ατάκα του Μπέλινγκχαμ προς τον Βινίσιους: «Δεν θέλω τη φανέλα σου»
Η σπουδαία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και την Βραζιλία το βράδυ του Σαββάτου (23/3) στο «Γουέμπλεϊ» βρήκε νικήτρια την Σελεσάο χάρη στο παρθενικό τέρμα του Έντρικ. Κάπως έτσι οι Βραζιλιάνοι έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των 20 αγώνων που έτρεχαν οι Άγγλοι στην έδρα τους. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο γεγονός δεν πτόησε ιδιαίτερα τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος μετά το φινάλε του ματς είπε να τα… βάλει με τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους.
Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της «Βασίλισσας» περίμενε στα αποδυτήρια με τη φανέλα του αγώνα στο χέρι την άφιξη του Μπέλινγκχαμ. «Δεν τη θέλω» του είπε ο Άγγλος αστειευόμενος, αφού του έδωσε τη φανέλα της Αγγλίας με το «10» στην πλάτη. Μάλιστα στη συνέχεια ο 20χρονος Βρετανός άσος αντάλλαξε φανέλες και με τον έτερο συμπαίκτη του στην Ρεάλ, Ροντρίγκο.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.