Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που για την 21η αγωνιστική της Basket League επικράτησε εκτός έδρας με 90-82 κόντρα στο Μαρούσι. Στο 9-12 οι «κιτρινόμαυροι» που με νίκη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Περιστέρι εξασφαλίζουν τηνν παρουσία τους στην εξάδα, στο 7-14 οι γηπεδούχοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Πρώτος σκόρερ για την Ένωση ήταν ο Ραντλ ο οποίος πέτυχε 17 πόντους με 3 ασίστ ενώ 16 πόντους είχε ο Κουζμίνσκας που μάζεψε 6 ριμπάουντ κι έδωσε 3 ασίστ. Για το Μαρούσι κορυφαίος ήταν ο Τζούστον με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ 19 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ είχε ο Ραντούλιτσα.
Με επιθετική αιχμή τον Ραντλ η ΑΕΚ κατάφερε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρίσκοντας λύσεις από τα 6.75. Η Ένωση προηγήθηκε με 24-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου και συνέχεια έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα ανεβάζοντας τη διαφορά στους 17 πόντους (43-26), έπειτα από δύο βολές του Κουζμίνσκας. Κάπου εκεί αντέδρασε το Μαρούσι με επιμέρους σκορ 11-4, με συνέπεια να μειώσει την απόσταση από τους φιλοξενούμενους (47-37), με πρωταγωνιστές τους Μπρίσκοου και Κόζι.
Με πέντε πόντους του Νάιτ και τρεις του ΜακΡέι η ΑΕΚ ανέβασε τη διαφορά στους 18 (55-37) πριν συμπληρωθούν τα δύο λεπτά στην τρίτη περίοδο. Ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέλαβε δράση εκτελώντας από τα 6.75 κράτησε όρθιο το Μαρούσι και αμείωτο το ενδιαφέρον στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα με 70-59 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.