Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που για την 21η αγωνιστική της Basket League επικράτησε εκτός έδρας με 90-82 κόντρα στο Μαρούσι. Στο 9-12 οι «κιτρινόμαυροι» που με νίκη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Περιστέρι εξασφαλίζουν τηνν παρουσία τους στην εξάδα, στο 7-14 οι γηπεδούχοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Πρώτος σκόρερ για την Ένωση ήταν ο Ραντλ ο οποίος πέτυχε 17 πόντους με 3 ασίστ ενώ 16 πόντους είχε ο Κουζμίνσκας που μάζεψε 6 ριμπάουντ κι έδωσε 3 ασίστ. Για το Μαρούσι κορυφαίος ήταν ο Τζούστον με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ 19 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ είχε ο Ραντούλιτσα.
Με επιθετική αιχμή τον Ραντλ η ΑΕΚ κατάφερε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρίσκοντας λύσεις από τα 6.75. Η Ένωση προηγήθηκε με 24-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου και συνέχεια έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα ανεβάζοντας τη διαφορά στους 17 πόντους (43-26), έπειτα από δύο βολές του Κουζμίνσκας. Κάπου εκεί αντέδρασε το Μαρούσι με επιμέρους σκορ 11-4, με συνέπεια να μειώσει την απόσταση από τους φιλοξενούμενους (47-37), με πρωταγωνιστές τους Μπρίσκοου και Κόζι.
Με πέντε πόντους του Νάιτ και τρεις του ΜακΡέι η ΑΕΚ ανέβασε τη διαφορά στους 18 (55-37) πριν συμπληρωθούν τα δύο λεπτά στην τρίτη περίοδο. Ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέλαβε δράση εκτελώντας από τα 6.75 κράτησε όρθιο το Μαρούσι και αμείωτο το ενδιαφέρον στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα με 70-59 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.