Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στο μακελειό της Γλυφάδας, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, στις 11:30, και η ταφή στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο καπετάνιος κατάφερε να αποσπάσει την καραμπίνα από τον Αιγύπτιο, και τότε ο δράστης πήρε το περίστροφό του και τον πυροβόλησε πισώπλατα.
Ο Αιγύπτιος δράστης σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέζη και τον Αντώνη Βλασσάκη, καθώς και τον καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μπροστά και να σώσει τους εργαζόμενους.
Απαρηγόρητη η οικογένεια του καπετάνιου
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, οι τρεις κόρες του και τα πέντε εγγόνια του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο από τη ζωή.
Οι τρεις κόρες του, συντετριμμένες, αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος αφαίρεσε τόσες ζωές χωρίς δισταγμό. Μέσα σε μια στιγμή η ζωή τους ανατράπηκε και ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πλέον μαζί τους.
«Ήταν ένας άγγελος, όλοι ξέρουν τι άνθρωπος ήταν ο σύζυγός μου, έχασα τον άγγελό μου», είπε η σύζυγός του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Star.
Στεφάνι με λευκά τριαντάφυλλα έστειλε η οικογένεια Καρνέση, το οποίο έγραφε: «Στον αγαπημένο μας Ηλία, όλη η οικογένεια Καρνέση».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας