Τον επόμενο προπονητή της ψάχνει εδώ και μερικές μέρες η Μπαρτσελόνα, μετά την απόφαση του Τσαβι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης των Καταλανών.
Όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo» ο Γερμανός τεχνικός αυτοπροτάθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μπαρτσελόνα, θέλοντας να αναλάβει τα ηνία από το ερχόμενο καλοκαίρι και πλέον περιμένει μία κίνηση-πρόταση από τον ισπανικό σύλλογο.
Όλα αυτά, μετά από… αινιγματικές δηλώσεις του Τούχελ πως θα ήθελε να προπονήσει ξανά στο εξωτερικό και σε άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο… ισπανικό.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή