Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιμανόλ: «Θαυμάζω πολύ τον Λουίς Ενρίκε»

Ιμανόλ: «Θαυμάζω πολύ τον Λουίς Ενρίκε»

Ο προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ιμανόλ Αλγουασίλ μίλησε ενόψει της αναμέτρηση των «16» του Champion League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ιμανόλ Αλγουασίλ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εκδοχή του παιχνιδιού της το βράδυ της Τετάρτης (14/2, 22:00) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League, για να μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα αφήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης στη ρεβάνς του Σαν Σεμπαστιάν.

Αρχικά η συζήτηση με τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου επικεντρώθηκε στο αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα ο Ογιαρθάμπαλ, μετά τον μικροτραυματισμό που αντιμετωπίσει.

«Αν μου κάνατε την ερώτηση μετά την προπόνηση, θα μπορούσα να σας απαντήσω καλύτερα. Προχωράει καλά. Μην έχετε όμως την παραμικρή αμφιβολία ότι, αν είναι ελάχιστα καλά ο Ογιαρθάμπαλ, θα είναι στα πλάνα μου», τονίζει ο Ιμανόλ.

Και πρόσθεσε για τα κολακευτικά σχόλια του Λουίς Ενρίκε προς τον ίδιο: «Ο Λουίς Ενρίκε έχει μιλήσει καλά για μένα; Ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο» τόνισε γελώντας και πρόσθεσε: «Τον αγαπώ ως άνθρωπο και πάνω απ’ όλα, ως προπονητή. Έχει πολύ ξεκάθαρες ιδέες και όπου κι αν έχει πάει, έχει πάρει τα μέγιστα από τις ομάδες του. Είναι τιμή να τον αντιμετωπίσω, αλλά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη τιμή να τον κερδίσω».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στον πρώτο αγώνα, ο προπονητής της Σοσιεδάδ είπε: «Υπάρχουν πολλοί «Εμπαπέ» στο γήπεδο της Παρί. Ο ίδιος ο Λουίς Ενρίκε, τον οποίο θαυμάζω πολύ, είναι… Εμπαπέ. Με κάνει χαρούμενο να τον αντιμετωπίζω.

Ποτέ δεν προετοιμάζω το παιχνίδι σκεπτόμενος έναν παίκτη, αλλά δεν αμφιβάλλω ότι ο Μπαπέ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αν ερχόταν στη LaLiga, θα ήταν εκπληκτικό για τη Λίγκα μας, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα που θέλει να τον υπογράψει και αν θέλει να πάει στην Ισπανία».

Για το πόσο μπορεί να ανταγωνιστεί η Σοσιεδάδ την Παρί, ο Ιμανόλ είπε: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, σήμερα η ομάδα που έχει η Παρί δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Σοσιεδάδ, αλλά αν είμαστε προσεκτικοί, αν η Ρεάλ αγωνιστεί όπως έπαιξε στη φάση των ομίλων μπορεί να σας… εκπλήξει.

Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να προσφέρουμε στους οπαδούς μας έναν αξέχαστο δεύτερο αγώνα στον οποίο μπορούμε να παλέψουμε για να προκριθούμε στα προημιτελικά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024