Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά η Ρεάλ (1-0), «καθάρισε» η Σίτι (3-1, vids)

Έκανε το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά η Ρεάλ (1-0), «καθάρισε» η Σίτι (3-1, vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Λειψία με 1-0 στη Γερμανία και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά - Στους «8» από απόψε ουσιαστικά η Σίτι μετά το 3-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League απέκτησαν οι Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις αποψινές, πρώτες, αναμετρήσεις της φάσης των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ειδικά το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να κάνει ήδη τα σχέδιά του για τους «8», διότι επικράτησε με σκορ 3-1 της Κοπεγχάγης μέσα στη Δανία, με τη ρεβάνς της Αγγλίας να έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πιο δύσκολη η νίκη της Ρεάλ μέσα στη Λειψία, καθώς νίκησε με 1-0.

Προβάδισμα, μεν, για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, δε, εν όψει της ρεβάνς στο «Santiago Bernabeu».

Το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης έληξε δίχως να σημειωθεί κάποιο γκολ. Η φάση που σήκωσε τη μεγαλύτερη συζήτηση πάντως έγινε μόλις στο δεύτερο λεπτό, με το γκολ-κεφαλιά του Σέσκο να ακυρώνεται για παρεμπόδιση στον τερματοφύλακα Λούνιν.

 Η Ρεάλ όμως μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος του ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπραχίμ Ντίας στο 48′, ο οποίος, έπειτα από ασίστ του Ντάνι Καρβαχάλ, πέρασε τρεις παίκτες και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1 της «Βασίλισσας».

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τη Λειψία πάντως να αξίζει κάτι παραπάνω από τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς έχασε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο δεύτερο ματς του πρώτου «πιάτου» της φάσης των «16» του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με σκορ 3-1 της Κοπεγχάγης μέσα στη Δανία.

H ομάδα του Γκουαρντιόλα πλέον δεν χάνεται η πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς η ρεβάνς στο «Etihad Stadium» κρίνεται ως διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τα γκολ των «Σίτιζενς» πέτυχαν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε (10′) και Μπερνάρντο Σίλβα (45+3′).

Προς στιγμήν είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Μάττσσον στο 34′, με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, να μην επηρεάζονται από αυτό το τέρμα και να φτάνουν στη νίκη που τους δίνει μισή-πρόκριση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024