Με επίσημη ανακοίνωση του ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό τόσο του Κώστα Ρουγκάλα ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Διαγόρας Ρόδου – Τηλυκράτης Λευκάδας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί όσο και σε αυτό του Ντάουντα ο οποίος κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο ματς ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Ιωνικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Περιστατικά που δεν συνάγουν με τα όσα πρεσβεύει το ποδόσφαιρο και ευρύτερα ο αθλητισμός συνέβησαν σε αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, όπως καταγγέλθηκαν στον ΠΣΑΠΠ από συναδέλφους μας που αγωνίζονται στην κατηγορία.
Ο Κώστας Ρουγκάλας του Τηλυκράτη Λευκάδας δέχθηκε επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου που διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου του 2024, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του. Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό του και θα του παράσχει νομική βοήθεια εφόσον επιθυμεί να οδηγήσει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης
Ο Αμπιόλα Ντάουντα του Ιωνικού μας κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καλαμάτα που διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου του 2024, την οποία και φυσικά καταδικάζουμε απερίφραστα. Ο ρατσισμός δεν έχει την παραμικρή θέση στην κοινωνία που θέλουμε, πόσο δε στους αγωνιστικούς χώρους και τις εξέδρες, και οφείλουμε να βρισκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή διάκρισης».
Μετά τους Γιάννη Αντετοκούνμπo και τον MVP της περασμένης σεζόν, Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ, ο Στεφ Κάρι είναι ο επόμενος μεγάλος αστέρας του NBA που θα χάσει το φετινό All Star Game.
Η σπουδαία Λίντσεϊ Βον των 11 μεταλλίων σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμια Πρωταθλήματα ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης, όμως ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα με το οποίο δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει, αν και ήδη 41 ετών...
Ο Μάικλ Κάρικ αναφέρθηκε στον οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει το βράδυ της Τρίτης την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας του προκειμένου να ολοκληρωθεί το μαρτύριό του και να πάει επιτέλους για κούρεμα!