Παραμένει «εξαφανισμένος» ο Καρίμ Μπενζεμά και η καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ ίσως φθάνει στο τέλος της. Σύμφωνα με τον Τύπο της Σαουδικής Αραβίας, ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες έξι ημέρες και ο τεχνικός της Αλ Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, τον απέκλεισε από τη μίνι προετοιμασία της ομάδας στο Ντουμπάι.
Ο Μπενζεμά διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram, μετά την ήττα από την Αλ Νασρ και έφυγε από την Τζέντα για διακοπές στον Αγιο Μαυρίκιο. Μάλιστα επικαλέστηκε τον τυφώνα «Μπελάλ», που πλήττει την περιοχή, ως τον λόγο που δεν έχει καταφέρει ακόμη να επιστρέψει στη χώρα του Κόλπου, αλλά η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του.
Ο Γάλλος διεθνής έχει γίνει στόχος πολλών επικρίσεων από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν πολύ περισσότερα από τον διάσημο άσο, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια. Αυτή τη σεζόν, ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε 15 γκολ και έξι ασίστ σε 24 ματς για την Αλ Ιτιχάντ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Super League δημοσίευσε τη συνολική προσέλευση στα γήπεδα, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος με διαφορά, ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν σημειώθηκε ρεκόρ δεκαετίας.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.