Ένα παιχνίδι στο οποίο ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Γιώργου Μασούρα και δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς.
Μια διαιτησία που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού και φυσικά των οπαδών του, που είδαν τον Σλοβάκο να στερεί από την ομάδα τους αυτό που δικαιούνταν. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπρόεδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι αυτό που έγινε ήταν εξόφθαλμο και θα πρέπει άμεσα κάποιος να παρέμβει. «Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη», πρόσθεσε και επισήμανε ότι δεν υπάρχει Ελληνας που να μην είδε τα όργια που έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη:
«Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη. Αυτό που έγινε σήμερα είναι εξόφθαλμο και παράγινε. Και δεν είναι μόνο σήμερα, αλλά συμβαίνει εδώ και μήνες. Μιλάω και ως δήμαρχος Πειραιά και ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα πρέπει κάποιος να παρέμβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Έλληνας να μην είδε αυτά που έγιναν σήμερα. Είναι συνέχεια πολλών παιχνιδιών και καταστάσεων που συμβαίνουν. Θα πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.