Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» Κούγια με όνομα και επώνυμο: Εγκληματική οργάνωση που έχει καθίσει σαν βδέλλα πάνω στο ποδόσφαιρο

«Βόμβες» Κούγια με όνομα και επώνυμο: Εγκληματική οργάνωση που έχει καθίσει σαν βδέλλα πάνω στο ποδόσφαιρο

«Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού δεν αποχωρήσαμε» – «Θα έδινε το πέναλτι και ο Μελισσανίδης» - Ο Μητσοτάκης να διακόψει το πρωτάθλημα, να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του Γρ.Δημητριάδη σε αυτούς τους εγκληματίες.

Κατά ριπάς από τον Αλέξη Κούγια στο φινάλε ενός ακόμη ντέρμπι που δυστυχώς κανείς δεν συζητά για ποδόσφαιρο, αλλά για δύο… αλεξιπτωτιστές διαιτητές δεύτερης διαλογής που τίναξαν τα πάντα στον αέρα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προχώρησε σε μια σειρά από καταγγελίες με όνομα και επώνυμο για την «εγκληματική οργάνωση που έχει κολλήσει σαν βδέλλα στο ποδόσφαιρο».

«Θα έδινε αυτό το πέναλτι και ο Μελισσανίδης» ήταν μια από τις ατάκες του παράγοντα των Πειραιωτών που αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός δεν αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο μόνο για έναν λόγο: Από σεβασμό στην ιστορία του.

Τα όσα δήλωσε ομολογουμένως δεν χωρούν σχολιασμό:

«Κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες, που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο… καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο, γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.

Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Όποιος δεν σέβεται τους φτωχούς ανθρώπους που αγαπάνε αυτό το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα που είναι το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τη Δημοκρατία.

Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες. Δεν μπορεί να μην βλέπει ότι κάποιοι επαγγελματίες, στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, στη Β’ Εθνική και στην Super League. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ, που είναι ενός πρωταθλήματος της Σλοβακίας που είναι ισάξιο της Super League 2. Για να μην πω της Γ’ Εθνικής. Και να κάνουν αυτά που έγιναν. Είναι προκλητικά πράγματα.

Ο κ. Μαρινάκης μετά από συνεννόηση μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου, στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης, αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης είναι νέος στο Υπουργείο θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Θα ήθελα να έχουν παρακολουθήσει τον αγώνα αυτόν ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο κ. Οικονόμου, να τον έχουν παρακολουθήσει οι λίγοι έντιμοι που παραμένουν ακόμη. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι. Μου είπαν ότι ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο σφύριζε μόνο από την μια μεριά, λες και έβλεπε μόνο κίτρινα. Μου είπαν ότι πραγματικά ήταν μια σφαγιαστική διαιτησία. Όμως αυτό πρέπει να τελειώνει.

Θα συζητήσουμε πολύ σοβαρά με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση, εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις παντού, θα γίνει κάτι με το ποδόσφαιρο. Έφεραν την UEFA εδώ. Δεν εφαρμόζουν τίποτα. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλλες, άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό, άνθρωποι που είναι ανεπάγγελτοι. Έρχεται ένας από τη Ρόδο, ένας Διακοφώτης που κυκλοφορεί με μια μερσεντές 300.000 και έχει δύο μπράβους, είναι ένας Τζαφέρης που έχει μια σχολή οδηγών στην Ελευσίνα και κάνει κουμάντο γιατί είναι το αλτερ εγκο του Μελισσανίδη. Υπάρχει ένας από την Αχαΐα που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις Ενώσεις. Έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Τηλεφωνικές συνομιλίες από τις εκλογές της Super League 2, όπου ο Παπαδόπουλος έδινε 30.000 ευρώ στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Έχω λύσει τα οικονομικά προβλήματά μου, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο, έχω πάρει αυτό που θέλω από το επάγγελμά μου. Κανείς δεν μπορεί να κόψει τη διασκέδαση του ελληνικού λαού, με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορεί επαγγελματίες που έχουν κολλήσει σαν βδέλλες πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνθρωποι που έχουν οικοδομήσει όλο τους το επιχειρείν σε τέτοιες πράξεις. Πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση;

Ευτυχώς που δεν είχε κόσμο σήμερα στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία. Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει σήμερα ο Ολυμπιακός από το γήπεδο για να γίνει ένα σοκ;

Προσκαλώ τον Μητσοτάκη αύριο να πάρει θέση και να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα. Να μην συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα του ανιψιού του σε όλους αυτούς τους εγκληματίες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον ανιψιό του που επισκέπτεται στον Κορυδαλλό, 36 φορές, τον μεγαλύτερο εγκληματία που πέρασε ποτέ από την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν θέλω να πω πράγματα που ξέρω από τη δουλειά μου.

Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκληματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά που είδα σήμερα δεν τα έχω δει ούτε την εποχή της παράγκας του Μητρόπουλου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο κ. Φλωρίδης που αποκάλυψε την παράγκα, μαζί με τον Χρυσοχοΐδη το 2002. Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το υπουργείο, να αλλάξει. Πρέπει να γίνουν πέντε πράγματα.

Δεν είναι δυνατόν να αγνοεί. Ο Ολυμπιακός είναι 5 εκατ. άνθρωποι. Το ίδιο και οι άλλες ομάδες. Έπιασαν κορόιδο τον Αλαφούζο του δίνουν κάτι πέναλτι τώρα και στο τέλος θα γίνει ό,τι έγινε και πέρυσι. Δεν είναι δυνατόν μια εγκληματική οργάνωση να διοικεί το ποδόσφαιρο. Ένας Δανιήλ από την Αχαΐα μαζί με τον Παπαδόπουλο εξαγόρασαν όλες τις Ενώσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αρκεί ο κ. πρωθυπουργός να κάνει το καθήκον του».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024