Καμίνια: Η νύφη πήγε με το τρόλεϊ στην εκκλησία
Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά
Έναν ευφάνταστο τρόπο επέλεξε η νύφη για να κάνει την εμφάνισή της στην εκκλησία σε γειτονιά του Πειραιά.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, η νύφη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φτάνει στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια, όχι με κάποιο πολυτελές ΙΧ, αλλά με το τρόλεϊ της γραμμής!
Στον Άγιο Ελευθέριο
Πρόκειται για το μοναδικό ΜΜΜ που διέρχεται από την οδό Αγίου Ελευθερίου και αποτελεί σήμα κατατεθέν της εν λόγω γειτονιάς του Πειραιά.
Η ίδια πάντως φαινόταν να απολαμβάνει τη στιγμή ενώ τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά τη στιγμή που η νύφη κατέβαινε από το τρόλεϊ!
Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία, έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.
Δείτε το βίντεο από το piraeuspress.gr
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442