Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στο β’ γύρο η κόντρα για τον επόμενο δήμαρχο Ναυπλίου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στο β’ γύρο η κόντρα για τον επόμενο δήμαρχο Ναυπλίου

Οι δύο βασικοί υποψήφιοι για το δήμο Ναυπλιέων, Κωστούρος και Ορφανός, θα λύσουν τις διαφορές τους στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών οδηγείται ο δήμος Ναυπλιέων, που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε ψηλά στην επικαιρότητα λόγω της κόντρας μεταξύ δύο υποψηφίων δημάρχων.

Ειδικότερα, από τη δικαστική διαμάχη του εν ενεργεία δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό, καθώς ο πρώτος πετούσε σακούλες με σκουπίδια και περιτώμματα στην πόρτα του πρώην συνεργάτη του και νυν πολιτικού του αντιπάλου.

Περίπου πέντε μονάδες η διαφορά των δύο υποψηφίων δημάρχων, που θα λύσουν τις διαφορές τους στο β’ γύρο

Στον εκλογικό στίβο, ο Δημήτρης Κωστούρος προηγείται με 33,92% έναντι 28,36% του Δημήτρη Ορφανού, με ενσωματωμένο το 60,27% των εκλογικών τμημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Κωστούρου, Αλέξης Κούγιας παραδέχθηκε ότι όντως ο δήμαρχος Ναυπλιέων πέταξε –όχι μία ή δύο, αλλά 16 φορές- περιττώματα έξω από το σπίτι του κ. Ορφανού για να του δείξει «πως είναι ένα σκουπίδι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο