Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ναύπλιο: Η στιγμή που ο Δήμαρχος πετάει σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου - Βίντεο ντοκουμέντο

Ναύπλιο: Η στιγμή που ο Δήμαρχος πετάει σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Παρόμοιες πράξεις είναι καταγεγραμμένες σε 22 βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Σάλος έχει προκληθεί από την ενέργεια του Δημάρχου Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρου, να αφήνει επανειλημμένα, σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα, στην εξώπορτα  του πολιτικού του αντιπάλου και υποψήφιου για τον Δήμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, Δημήτρη Ορφανού.

Η πράξη του Δημάρχου έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφάλειας, ενώ ο και ο ίδιος ο κ. Κωστούρος παραδέχθηκε εν μέρει την πράξη του.

Μάλιστα σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star, διακρίνεται ένα ασημένιο αυτοκίνητο να περνάει έξω από σπίτι στο Ναύπλιο και ο οδηγός να πετάει από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού δύο σακούλες με σκουπίδια. Το περιστατικό όπως φαίνεται στο βίντεο συνέβη σε ώρα αιχμής και συγκεκριμένα στις 11:25 το πρωί της 6ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον κ. Ορφανό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στον κ. Κωστούρο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, παρόμοιες πράξεις είναι καταγεγραμμένες σε 22 βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχει τοποθετήσει έξω από το σπίτι του ο κ. Ορφανός.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του πολιτικού αντιπάλου για εξύβριση, απειλή και απόπειρα παράνομης πράξης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κωστούρος ετοιμάζεται να απαντήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Για τις ενέργειες του δημάρχου Ναυπλιέων που δεν αρμόζουν σε  μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο, έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση καθώς ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων, Δημήτρης Κατσαρός ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Κωστούρο.

Παραδέχθηκε την πράξη του

Την πράξη του επιβεβαίωσε  εν μέρει και ο κ. Κωστούρος, με ανάρτησή του. Στην ανάρτηση, ο κ. Κωστούρος, υποστήριξε πως το τελευταίο διάστημα έγινε στόχος «ύβρεων και συκοφαντιών» και  ομολόγησε πως προχώρησε σε μία «ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα» η οποία ήταν: «να τοποθετήσω απορρίμματα στην πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού».

Ο κ. Κωστούρος συμπληρώνει πως «ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024