Μια πολύ άσχημη αρχή έκανε η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην φετινή Euroleague.
Η ομάδα που πέρσι «έκλεψε την παράσταση» με την απόδοση της, δυσκολεύτηκε πολύ στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ.
Η ομάδα του Σέρβου πρώην τεχνικού της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα με κάτω τα χέρια από αυτή του του Κάτας (96-81).
Μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης, η εικόνα της Παρτιζάν ήταν τόσο κακή, που σε ένα time out ο Ομπράντοβιτς έγινε έξαλλος με τους παίκτες του, φωνάζοντας τους χαρακτηριστικά «Αυτοί παίζουν άμυνα, εσείς είστε ηθοποιοί, δεν είστε παίκτες».
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!