Τι είπε ο πρόεδρος της Παρτίζαν για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα
Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, μίλησε για τον αποκλεισμό-σοκ από την Μπούρσασπορ και το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη σερβική ομάδα.
Μέγα κάζο για την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπούρσασπορ στη φάση των «16» του EuroCup.
Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαήλοβιτς, μίλησε για το χθεσινό φιάσκο στην Stark Arena, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κάπως έτσι, έβαλε… φρένο στα σενάρια για το μέλλον του πολύπειρου προπονητή.
«Δεν είναι εύκολο να υποστηρίζεις την Παρτίζαν σήμερα… Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχει η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Θα υπάρξουν και άλλες βαριές ήττες όμως είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε και θριάμβους. Περιμέναμε τη νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά. Όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν…
Είναι στιγμές όπως αυτή που πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να επιβιώσουμε. Ουδείς περίμενε την ήττα. Ελπίζω οι εξέδρες να είναι γεμάτες στα playoffs της ABA Liga γιατί οι οπαδοί της Παρτίζαν φωνάζουν για την ομάδα τους, όχι για το αποτέλεσμα» ανέφερε μιλώντας στην Mozzartsports.
Και πρόσθεσε όσον αφορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Μίλησα με τον Ζέλικο σύντομα, χθες το βράδυ, στα αποδυτήρια. Του είπα ανοιχτά πως έχει την πλήρη στήριξή μου, ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Παρτίζαν είναι το σπίτι του, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ξανά για την αξία του Ομπράντοβιτς. Δεν είναι δικαιολογία η ήττα ωστόσο η ζωή συνεχίζεται».
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.