Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια, όχι μόνο στο τένις, αλλά και του παγκόσμιου star system. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας στραμένα γύρω τους. Οι δύο διάσημοι αθλητές πέρα των αυξημένων υποχρεώσεων τους, δέχονται προτάσεις για διαφημίσεις και φωτογραφίσεις. Μια από αυτές είχε τολμηρό περιεχόμενο και όπως μπορεί να δει κανείς το τόλμησαν.
Σε ασπρόμαυρο φόντο
Έκαναν μία φωτογράφιση μαζί, την οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ιδιαίτερα σέξι, καθώς εμφανίζονται οι δυο τους ημίγυμνοι. Φοράνε τζιν παντελόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γυμνός από τη μέση και πάνω και η σύντροφος του, φοράει μόνο ένα μαύρο στηθόδεσμό.
To ερωτευμένο ζευγάρι
Σε ένα διαφορετικό ρόλο
Οι δυο τους δημοσιεύσαν το promo από την κοινή τους φωτογράφιση, στον λογαριασμό που έχουν μαζί στο Twitter “Tsitsidosa” και έδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.
«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.