Τετάρτη 13 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν

Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν

Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννούλη που έφτιαξε το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του, η Άουγκσμπουργκ νίκησε με 2-1 στην έδρα της Λεβερκούζεν για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga και έβαλε σε μπελάδες τις «ασπιρίνες» όσον αφορά στην τετράδα.

Ο Σικ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό μετά από ασίστ του Ταπσόμπα για τη Λεβερκούζεν, ενώ η Άουγκσμπουργκ ισοφάρισε με τον Ρίντερ τρία λεπτά αργότερα από ασίστ του Γιαννούλη. Ο Ρίντερ με πέναλτι στο 90+8′ έγραψε και το τελικό 1-2.

«Ανάσα» για τη Βόλφσμπουργκ σε ιστορικό παιχνίδι

Η Μαρί-Λουίζ Έτα έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που κάθεται σε πάγκο ανδρικής ομάδας στα top 5 πρωταθλήματα, αλλά η Ουνιόν ηττήθηκε με 1-2 από τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη που ελπίζει για τα μπαράζ παραμονής.

Οι «λύκοι» έκαναν το 0-1 μόλις στο 11′ με τον Βίμερ ενώ ο Πεϊτσίνοβιτς στο 46′ έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βερολίνου ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με γκολ του Μπερκ στο 86′.

Η Χόφενχαϊμ έφερε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο την Μπάγερν

Σπουδαία νίκη με φόντο την τετράδα πανηγύρισε η Χόφενχαϊμ με 2-1 επί της Ντόρτμουν, κάτι που, όσον αφορά στη μάχη του τίτλου, σημαίνει πως αν η Μπάγερν νικήσει αύριο την Στουτγκάρδη κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κράμαριτς από το σημείο του πέναλτι στο 51′, η Μπορούσια ισοφάρισε με τον Γκιρασί στο 87ο λεπτό, αλλά η Χόφενχαϊμ, και πάλι με τον Κροάτη επιθετικό, βρήκε το γκολ της νίκης στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βήμα παραμονής για τη Βέρντερ

Στη Βρέμη η Βέντερ νίκησε με 3-1 το Αμβούργο, το έπιασε στους 31 βαθμούς και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Στάγκε στο 37′ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους ενώ στο 41′ ο Γκράτζελ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Στάγκε και πάλι έκανε το 2-1 με ωραίο σουτ στο 57′ ενώ στο 90′ ο Πουέρτας έγραψε το τελικό 3-1. Από το 79′ το Αμβούργο έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Οτέλε.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

Παρασκευή, 17/4

Ζανκτ Πάουλι-Κολωνία 1-1

Σάββατο, 18/4

Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ 1-2
Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο 3-1
Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ 1-2
Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ 2-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία (19:30)

Κυριακή, 19/4

Φράιμπουργκ-Χάιντενχαϊμ (16:30)
Μπάγερν-Στουτγκάρδη (18:30)
Γκλάντμπαχ-Μάιντς (20:30)

Η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική (31η):

Παρασκευή, 24/4

Λειψία-Ουνιόν Βερολίνου (21:30)

Σάββατο, 25/4

Μάιντς-Μπάγερν (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Χάιντενχαϊμ-Ζανκτ Πάουλι (16:30)
Κολωνία-Λεβερκούζεν (16:30)
Αμβούργο-Χόφενχαϊμ (19:30)

Κυριακή, 26/4

Στουτγκάρδη-Βέρντερ Βρέμης (16:30)
Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ (18:30)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 13 Μαϊου 2026
Cookies