Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Μόλτσαν 1-2: Έχασε ο Στέφανος, προκρίθηκε η Σλοβακία

Τσιτσιπάς – Μόλτσαν 1-2: Έχασε ο Στέφανος, προκρίθηκε η Σλοβακία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρατήσει την Ελλάδα εντός πρόκρισης για το Davis Cup και γνώρισε την ήττα στο Καλλιμάρμαρο με 1-2 σετ από τον Μόλτσαν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Άλεξ Μόλτσαν (Νο. 113) με 1-2 σετ στο Παναθηναϊκό στάδιο, στο οποίο για ακόμη μία μέρα βρέθηκαν χιλιάδες Έλληνες φίλοι του τένις για να δουν από κοντά τον Έλληνα πρωταθλητή και να στηρίξουν την Εθνική ομάδα.

Η Ελλάδα με τις δύο ήττες που γνώρισε σήμερα από τη Σλοβακία, έχασε την πρόκριση στην τελική φάση της πρώτης κατηγορίας, καθώς οι Σλοβάκοι έφτασαν συνολικά τις 3 νίκες σε 4 μεταξύ μας αναμετρήσεις και πήραν την πρόκριση, με συνολικό σκορ 3-1.

Στο πρώτο σετ ο Μόλτσαν έκανε το break για να φύγει μπροστά με 3-4 games, όμως ο Στέφανος με break στο break έκανε το 4-4. Το σετ οδηγήθηκε σε tie break εκεί οπού ο Σλοβάκος ήταν πιο ψύχραιμος και το πήρε με 6-8, για το  6-7 του πρώτου σετ.

Ο Τσιτσιπάς μπόρεσε να κάνει break στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, για να φτάσει στο 2-0 ακριβώς μετά. Ο Μόλτσαν πήρε κεφάλι αφού έσπασε το σερβίς του Έλληνα τενίστα και πέρασε μπροστά με 3-4. Ακόμη ένα break του Τσιτσιπά, του έδωσε την ευκαιρία με 6-4 games να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ οι δύο τενίστες κρατούσαν το σερβίς τους, ως τη στιγμή που ο Μόλτσαν έκανε το break για το 3-5 και με love servis game τελείωσε το παιχνίδι με 3-6 στο 3ο σετ.

Τελική νίκη για τον Σλοβάκο με 1-2 και νίκη για τη Σλοβακία κατά της Εθνικής μας με 1-3.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024