Η απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.
Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη απόφαση την χαρακτήρισε «εύκολη» και παράλληλα δήλωσε περήφανος για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».
Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».
Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό και το νέο ρόστερ των «πράσινων»: «Τα ματς των δύο ομάδων τα παρακολουθούν πάντα σ’ όλη την Ευρώπη. Πάντα, έχουν ενδιαφέρον.
Εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς, μέχρι το τέλος.
Μου αρέσει πολύ η χημεία που χτίζουμε κάθε μέρα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πως θα παίζουμε ομαδικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι.
Όλος ο κόσμος ξέρει πόσο καλός είναι ο κόουτς Εργκίν Αταμάν. Αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες με την Εφές.
Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχουμε πολύ καλή συνεργασία μέχρι τώρα, ενώ ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που μου αρέσει πολύ σε εκείνον είναι ότι έχει αυτοπεποίθηση».
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)