Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τρέχουν» τρεις για να προλάβουν το Super Cup

«Τρέχουν» τρεις για να προλάβουν το Super Cup

Τα συνεχόμενα εμπόδια στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, το μεγάλο «όπλο» για τον Μπαρτζώκα και η επιλογή ξένων για το Σούπερ Καπ

Στην Κύπρο και την Ρόδο ετοιμάζεται να τεστάρει την ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχοντας από νωρίς τον «πονοκέφαλο» των εμποδίων της προετοιμασίας.

Με απουσίες από νωρίς, δικαιολογημένες λόγω Παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά και έκτακτες με τους τραυματισμούς που έχουν αναγκάσει τον Ολυμπιακό να μην κάνει την προετοιμασία που θα ήθελε.

Τρία μόλις φιλικά με τους ΜακΚίσικ και Γκος να είναι εκτός δράσης εδώ και καιρό, με «θέματα» που βγαίνουν κατά καιρούς όπως οι τραυματισμοί των Πάππας, Πίτερς, Φαλ και εσχάτως του Μιλιτούνοφ που γύρισε με ένα πρόβλημα από το Παγκόσμιο.

Με όλα αυτά να είναι εμπόδια στην δουλειά του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του έχοντας μπροστά του το τουρνουά της Κύπρου και βεβαίως το Σούπερ Καπ της Ρόδου όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, στο πρώτο εκτός μεγάλης έκπληξης, ντέρμπι «αιωνίων».

Πως θα είναι ο Ολυμπιακός σε αυτά τα ματς; Ποιοι θα είναι διαθέσιμοι; Θα γνωρίζει σύντομα ο Μπαρτζώκας που βλέπει τρία βασικά γρανάζια της ομάδας του να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν, κυρίως το Σούπερ Καπ.

Αύριο ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κύπρο όπου θα παίξει την Παρασκευή με την Ζαλγκίρις και το Σάββατο με την Μακάμπι σε δύο δυνατά τεστ πριν τον πρώτο τίτλο. Με τους Γκος και ΜακΚίσικ να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και τον Μπαρτζώκα να περιμένει το «οκ» από τους γιατρούς.

Σε καλύτερη κατάσταση ο Μιλουτίνοφ που χθες έκανε ένα μέρος της προπόνησης και υπολογίζεται πως σύντομα θα είναι 100% έτοιμος για να πλαισιώσει τον Φαλ στην… αεροπορία των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Γάλλος που δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό με την Αρμάνι είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στα ματς που έρχονται.

Ο Μπαρτζώκας που ξέρει πως το μεγάλο «όπλο» που έχει ο Ολυμπιακός στο δύσκολο και ιδιαίτερο λόγω των προβλημάτων, ξεκίνημα της ομάδας στα επίσημα ματς είναι η ομοιογένεια. Με τον Σίκμα να είναι ουσιαστικά ο μοναδικός που συνεργάζεται μαζί του για πρώτη φορά και να αποτελεί συνάμα και το μεγάλο «στοίχημα» του Έλληνα τεχνικού.

Ο Μπαρτζώκας που αφού θα δει την κατάσταση και των τραυματιών θα αποφασίσει για τον ξένο που θα κόψει στο Σούπερ Καπ. Ο Ολυμπιακός έχει 7 ξένους και στο Σούπερ Καπ επιτρέπονται 6. Ένα πρώτο τεστ για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει ο Ολυμπιακός στις ελληνικές διοργάνωσεις με την υπόθεση των ξένων.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024