Κρήτη: Ξύλο και συλλήψεις σε ταβέρνα για… προεκλογικούς λόγους
Οι πολιτικές διαφωνίες οδήγησαν τρεις άνδρες στις αστυνομικές αρχές.
Ένα σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε ταβέρνα στο Οροπέδιο Λασιθίου στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το μεσημέρι σε ταβέρνα της περιοχής.
Τι συνέβη
Ένας 56χρονος άνδρας, η γυναίκα του οποίου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, επισκέφθηκε το μαγαζί και λίγη ώρα αργότερα διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Τα αίματα, όμως, γρήγορα «άναψαν» και ο λεκτικός καβγάς μετατράπηκε σε ξυλοδαρμό σε βάρος του 56χρονου, όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 57χρονου ιδιοκτήτη της ταβέρνας και του 30χρονου γιου του.
Οι δύο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν στον 56χρονο, χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Μετά την υποβολή της μήνυσης ο ιδιοκτήτης και ο γιος του συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Ωστόσο, μήνυση επέβαλαν και οι δύο συλληφθέντες σε βάρος του 56χρονου, υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν αυτός που τους επιτέθηκε πρώτος.
Για προεκλογικούς λόγους ο καβγάς
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορμή για τον άγριο καβγά φαίνεται πως ήταν οι προεκλογικές διαφωνίες μεταξύ των εμπλεκομένων. Γενικότερα, η πόλωση που επικρατεί στη περιοχή του Λασιθίου εξαιτίας των δημοτικών εκλογών προκαλεί έντονη ανησυχία στην τοπική κοινότητα.
Η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των πραγματικών αιτιών του δυσάρεστου αυτού περιστατικού συνεχίζεται.
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)



































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442