Δέκα ημέρες μετά το φιλικό προετοιμασίας που δώσανε η Εθνική Ελλάδος και η αντίστοιχη των ΗΠΑ στο Ντουμπάι, έχουμε την «επανάληψη», μόνο που αυτή τη φορά είναι ένας επίσημος αγώνας και είναι το ματς του τρίτου ομίλου.
Στην Μανίλα λοιπόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει (15:40) την γεμάτη αστέρια Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια αναμέτρηση που η «γαλανόλευκη» μπορεί να μην ελπίζει για πολλά, αλλά σίγουρα μπορεί να αποκομίσει αρκετά στοιχεία.
Το μυαλό όλων πιθανώς να είναι στον «τελικό» του τρίτου ομίλου, δηλαδή το παιχνίδι της Ελλάδας με την Νέα Ζηλανδία, αλλά όπως σωστά αναφέρουν οι διεθνείς, υπάρχει σήμερα το παιχνίδι και μετά οποιαδήποτε σκέψη για το τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου.
Δέκα ημέρες μετά το φιλικό στο Ντουμπάι που βρήκε τους Αμερικανούς νικητές με σκορ 108-86, έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα. Και αυτό διότι η ελληνική αποστολή συνεχίζει χωρίς τον Ντίνο Μήτογλου που τραυματίστηκε στο δάχτυλο του χεριού, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.
Οι υπόλοιποι έντεκα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στο απόλυτο φαβορί που είναι η Αμερική.
Η Ελλάδα έδειξε καλά στοιχεία στο ματς με την Ιορδανία, κράτησε αρκετές στιγμές της αναμέτρησης ως θετικές, όμως όλα θα κριθούν σε δύο ημέρες με αντίπαλό την Νέα Ζηλανδία, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει τους Ιορδανούς σήμερα στις 11:45, επίσης στην Μανίλα.
Ο σημερινός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, όταν η Τeam USA είχε επικρατήσει με 53-69.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό - Οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για το ματς με τους Βοιωτούς.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.