Δέκα ημέρες μετά το φιλικό προετοιμασίας που δώσανε η Εθνική Ελλάδος και η αντίστοιχη των ΗΠΑ στο Ντουμπάι, έχουμε την «επανάληψη», μόνο που αυτή τη φορά είναι ένας επίσημος αγώνας και είναι το ματς του τρίτου ομίλου.
Στην Μανίλα λοιπόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει (15:40) την γεμάτη αστέρια Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια αναμέτρηση που η «γαλανόλευκη» μπορεί να μην ελπίζει για πολλά, αλλά σίγουρα μπορεί να αποκομίσει αρκετά στοιχεία.
Το μυαλό όλων πιθανώς να είναι στον «τελικό» του τρίτου ομίλου, δηλαδή το παιχνίδι της Ελλάδας με την Νέα Ζηλανδία, αλλά όπως σωστά αναφέρουν οι διεθνείς, υπάρχει σήμερα το παιχνίδι και μετά οποιαδήποτε σκέψη για το τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου.
Δέκα ημέρες μετά το φιλικό στο Ντουμπάι που βρήκε τους Αμερικανούς νικητές με σκορ 108-86, έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα. Και αυτό διότι η ελληνική αποστολή συνεχίζει χωρίς τον Ντίνο Μήτογλου που τραυματίστηκε στο δάχτυλο του χεριού, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.
Οι υπόλοιποι έντεκα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στο απόλυτο φαβορί που είναι η Αμερική.
Η Ελλάδα έδειξε καλά στοιχεία στο ματς με την Ιορδανία, κράτησε αρκετές στιγμές της αναμέτρησης ως θετικές, όμως όλα θα κριθούν σε δύο ημέρες με αντίπαλό την Νέα Ζηλανδία, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει τους Ιορδανούς σήμερα στις 11:45, επίσης στην Μανίλα.
Ο σημερινός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, όταν η Τeam USA είχε επικρατήσει με 53-69.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League