Ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή (4/8) πριν το φιλικό με την Σλοβενία, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν μία από τις ομάδες που συνεχάρησαν την σπουδαία κίνηση προς τον «γκάνγκστερ», λέγοντας: «Συγχαρητήρια στον καλύτερο και πιο σκληρό αντίπαλο όλων των εποχών. Έχουμε απόλυτο σεβασμό για τον Νίκο Γκάλη».
Από την μεριά του, ο Νίκος Γκάλης ανταπέδωσε στο μήνυμα της ιταλικής ομάδας, ευχαριστώντας τους φίλους της Αρμάνι, γράφοντας στα social media: «Η αθλητική αντιπαλότητα γεννά μόνο σεβασμό και μακροχρόνιες φιλίες, όχι βία και εγκληματικές ενέργειες. Ευχαριστώ φίλοι μου στο Μιλάνο».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.