Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: «Η συμπεριφορά όλων να είναι αρμόζουσα – Απαγορεύονται ρητά τα καπνογόνα, βεγγαλικά και τα λέιζερ»

Παναθηναϊκός: «Η συμπεριφορά όλων να είναι αρμόζουσα – Απαγορεύονται ρητά τα καπνογόνα, βεγγαλικά και τα λέιζερ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση πριν από τον αγώνα με την Μαρσέιγ στην οποία αναφέρει πως η συμπεριφόρα όλων πρέπει να είναι αρμόζουσα καθώς οι τιμωρίες από την UEFA θα είναι αυστηρές. Τόνισε επίσης την απαγόρευση των καπνογόνων, βεγγαλικών και λέιζερ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τη θέση της για τον αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ λίγες ώρες πριν την ένερξη της αναμέτρησης. Με ανακοίνωση της η «πράσινη» επισήμανε στους οπαδούς της πως η συμπεριφορά των όσων βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να είναι αρμόζουσα ώστε η ομάδα να μην τιμωρηθεί από την UEFA.

Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην απαγόρευση των καπνογόνων, βεγγαλικών και των λέιζερ καθώς η UEFA δεν θα συγχωρέσει το οποιοδήποτε περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Η ομάδα μας δίνει απόψε ακόμα έναν σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, ο Παναθηναϊκός μαζί με εσάς έχει μπροστά του πολλές όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές. Για να ζήσουμε, όπως αρμόζει στο σύλλογό μας ως κορυφαίο εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σπουδαίες βραδιές στην έδρα μας, οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Προκειμένου, να κυλήσουν ομαλά και να χαρούμε όλοι όσα ευρωπαϊκά παιχνίδια ακολουθούν, θα πρέπει να επισημάνουμε έγκαιρα πως η UEFA έχει πολύ αυστηρό πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων. Επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια: η συμπεριφορά όλων όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πρέπει να είναι η αρμόζουσα.

Αυτό σημαίνει ότι καπνογόνα, βεγγαλικά, lazer, ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, απαγορεύονται ρητά!

Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα και τον διπλανό μας. Όλοι έχουν γνώση της σοβαρότητας της κατάστασης και της αυστηρότητας των μέτρων της UEFA, ειδικά για το αποψινό παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν προχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για όλα τα παραπάνω η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική και σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, ο κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα μας θα είναι μεγάλος. Αλλά και οι ατομικές επιπτώσεις θα είναι εξίσου μεγάλες».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024