Μοτοπορεία στη μνήμη του 55χρονου διανομέα που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη θα γίνει σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 13:00 το μεσημέρι.
Θυμίζουμε ότι ο άτυχος 55χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Τσιμισκή το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.
Μοτοπορεία στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Αρχικά θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και έπειτα μοτοπορεία προς το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Την κινητοποίηση καλούν μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το ΣΕΤΕΠΕ και το Σωματείο Αυτοαπασχολουμένων Διανομέων Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των σωματείων, ζητούν να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για όλους τους διανομείς και να πληρώνονται με αξιοπρεπείς μισθούς.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας