Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Διανομέας χτύπησε σε αυτοκίνητο και παρασύρθηκε από λεωφορείο

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Διανομέας χτύπησε σε αυτοκίνητο και παρασύρθηκε από λεωφορείο

Εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος, διανομείς πραγματοποίησαν μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης.

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας επί της οδού Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με έναν ένας διανομέας-ταχυμεταφορέας να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το voria.gr, το δίκυκλο ανήκει σε έναν 55χρονο άνδρα και ερευνάται αν ήταν ο ίδιος που επέβαινε στο μηχανάκι και τελικά είναι και το θύμα ή αν ο άτυχος οδηγός ήταν άλλο άτομο.

Από τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, περίπου στις 15:30 το μεσημέρι ο αναβάτης του δικύκλου χαμηλού κυβισμού κινούταν περίπου στο μέσον της Τσιμισκή, έχοντας στα αριστερά του ένα λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας και ένα αυτοκίνητο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο αναβάτης έχασε την ισορροπία του δικύκλου και προσέκρουσε τόσο με το λεωφορείο όσο και με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες περιγραφές, ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να κρατηθεί με τα χέρια του τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από το λεωφορείο χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει το δίκυκλο στην πορεία του, έπεσε και δυστυχώς το κεφάλι του συνεθλίβη από την πίσω ρόδα του λεωφορείου.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο οδηγός του δικύκλου επιχείρησε να προσπεράσει από αριστερά το λεωφορείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο χτύπησε με το αυτοκίνητο και έπειτα χτύπησε στο λεωφορείο, με συνέπεια ο δικυκλιστής να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος αφού οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν πάνω από το κεφάλι του.

Μάλιστα παρόλο που ο δικυκλιστής φορούσε κράνος, αυτό διαλύθηκε από το πέρασμα της ρόδας του λεωφορείου.

Όσοι άκουσαν τον θόρυβο και βγήκαν από τα καταστήματά τους αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα με τον άτυχο άνδρα πεσμένο στην άσφαλτο μέσα σε μια μεγάλη λίμνη αίματος. Το δε κράνος του είχε σχεδόν πολτοποιηθεί.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο», ανέφερε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος στο thestival.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=70-9jCRww5E&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.thestival.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=ThestivalGr

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Τροχαία. Ο άντρας δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν κατάγματα σε αρκετά σημεία του κρανίου του.

Αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αν και αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να έχει εμπλοκή στο τροχαίο σταμάτησε στο σημείο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος ως μάρτυρα.

Μορτοπορεία πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στον χώρο του delivery

Μοτοπορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας εργαζόμενοι στον χώρο του delivery για τα εργατικά δυστυχήματα, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα που είχε το μεσημέρι στην Τσιμισκή συνάδελφός τους.

Η μοτοπορεία ξεκίνησε συμβολικά από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο διανομέας. Οι διανομείς κινήθηκαν μέχρι το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους προς τους κρατικούς φορείς για τα ελλιπή, όπως τα χαρακτηρίζουν, μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024