Στη Γαλλία θεωρείται δεδομένο πως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι κακές και παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί πως θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και ήδη εξετάζει διάφορες προτάσεις για να παίξει εκτός γαλλικού πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ παράγοντες της Αλ Χιλάλ βρίσκονται στο Παρίσι για να διαπραγματευτούν με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τη μετακίνηση του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ακολουθώντας το παράδειγμα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ.
Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η ομάδα του Ριάντ προσφέρει στον «Νέι» 220 εκατ. ευρώ το χρόνο για να αποδεχθεί την πρόταση και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας!
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη δείχνει μηδενική ανοχή στον ρατσισμό ανακοινώνοντας την αναστολή της ιδιότητας μέλους και την αφαίρεση των εισιτηρίων διαρκείας από πέντε φιλάθλους τους για γεγονότα με τη Ρεάλ.