Ο Μιγκέλ Εράν, ο «Ρίο» του «La Casa de Papel» μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές του στο Instagram.
Με μια σειρά φωτογραφιών, ο Μιγκέλ Εράν του La Casa de Papel ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας από τη σύντροφό του Celia Pedraza.
«Λίγα ακόμα μπορώ να πω. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Αυτή είναι η οικογένειά μου. Και είναι αυτό που θέλω περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο.
Η @celiapedraza_ μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου… θα γίνουμε γονείς.
Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, απλά αυτή τη στιγμή όλα είναι τέλεια και έχουμε μια «ψευδαίσθηση» που είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας