Μίροτιτς: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάμε βήμα-βήμα»
Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε ενόψει την έναρξης την σειράς των playoffs της Μπαρτσελόνα με τη Ζαλγκίρις και τόνισε πως οι Καταλανοί πρέπει να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους.
Τα playoffs της Euroleague ξεκίνησαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο χθες και σήμερα, η δράση συνεχίζεται με τα πρώτα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ και την Μπαρτσελόνα και τη Ζαλγκίρις.
Στη Βαρκελώνη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα υποδεχθεί τους οικοδεσπότες του φετινού Final 4, με τον MVP της περσινής σεζόν, Νίκολα Μίροτις να στέκεται στις δηλώσεις του στην «πείνα» που έχει η ομάδα του για την πρόκριση, αλλά ταυτόχρονα να έχει «χαμηλά την μπάλα» σε σχέση με τους Λιθουανούς και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι «Μπλαουγκράνα» σε αυτήν τη σειρά.
Όσα είπε ο Μίροτιτς:
«Ερχόμαστε στη σειρά με ταπεινότητα και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και στην επίθεση και στην άμυνα.
Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας και δεν εκπλήσσομαι που είναι στα playoffs. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να πάρουμε αυτή την πρώτη νίκη και να πάμε βήμα-βήμα. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και πρέπει να μάθουμε από τα προηγούμενα playoffs.
Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να ελέγχουμε τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Πεινάμε για την πρόκριση, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών