Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεάο παραμένει στη Μίλαν

Ο Λεάο παραμένει στη Μίλαν

Ο Ράφαελ Λεάο δεν σκέφτεται ούτε λεπτό να φύγει από τη Μίλαν, απορρίπτοντας άκρως δελεαστικές προτάσεις από La Liga και Premier League.

Ο Ράφαελ Λεάο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Μίλαν. Ήρθε από τη Λιλ έναντι 29 εκατ. ευρώ το 2019 και πλέον η αξία τους έχει εκτοξευθεί στα 80 εκατ. ευρώ. Κάθε χρόνο παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, ενώ τις δύο τελευταίες του χρονιές στο Μιλάνο έχει φανερά αλλάξει επίπεδο.

Πέρσι έκλεισε την πρωταθληματική σεζόν για τους ροσονέρι με 14 γκολ και 12 ασίστ σε σύνολο 42 παιχνιδιών, ενώ φέτος δείχνει μεγάλη σταθερότητα με 13 γκολ και 12 ασίστ σε 41 ματς και ενώ η σεζόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Είναι διεθνής από το 2020, ενώ εσχάτως θεωρείται από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Πορτογαλίας (18 συμ/ 3 γκολ), στην μετά- Ρονάλντο εποχή που πλησιάζει.

Ο 24χρονος winger και κεντρικός επιθετικός της Μίλαν βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2024 και όπως είναι λογικό θα γίνει πολύς ντόρος για την απόκτησή του από διάφορους επίδοξους μνηστήρες. Το ρεπορτάζ που έρχεται όμως από την Ιταλία και την Gazzetta dello Sport μας δίνει μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή της ιστορίας.

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και από την Τσέλσι, δύο προορισμούς αρκετά… γοητευτικούς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από τη μία το να αγωνίζεται κάποιος με τη λευκή φανέλα της Βασίλισσας, του πιο επιτυχημένου κλαμπ στην Ευρώπη, αποτελεί όνειρο της πλειονότητας των ποδοσφαιριστών, ενώ στην περίπτωση της Τσέλσι αποτελεί τεράστιο κίνητρο η συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.

Ωστόσο ο Λεάο δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από τα δύο. Έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να τρέξει την υπόθεση ανανέωσής του με τη Μίλαν ώστε να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα κάτοικος Μιλάνου και Ιταλίας.

Μοναδικό αγκάθι αποτελούν… 20 εκατ. ευρώ. Είναι ένα ποσό το οποίο διεκδικεί η πρώτη του ομάδα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Μίλαν όμως αρνείται να τα καταβάλει στους Πορτογαλους καθώς θεωρεί πως είναι μια οικονομική οφειλή που αφορά τη Λιλ, ομάδα που ήταν η ενδιάμεση στην καριέρα του Λεάο μεταξύ Σπόρτινγκ και Μίλαν.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024