Την καλύτερη «Kalimera» είπε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν… καιρό να καλημερίσουν τους φίλους της ομάδας και το έκαναν με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αμερικανό γκαρντ.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ενός βίντεο στα social media, δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα του Αμερικάνου με βουλγαρικό διαβατήρια, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα.
«Γεια σε όλους, Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ εδώ. Θέλω απλά να σας πω ότι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας, ανυπομονώ να σας δω. Να απολαύσετε το καλοκαίρι σας και τα λέμε σύντομα!»
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30