Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της Πέμπτης, όταν ασυνείδητος πολίτης επιχείρησε να κάψει κλαδιά στην περιοχή του Στρούμπουλα, στο Ηράκλειο, παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.
Στο σημείο επιχειρούν 6 υδροφόρα οχήματα της πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, μέσα σε 2 ημέρες σημειώθηκαν 45 παρόμοια περιστατικά λόγω καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, υπήρξαν συλλήψεις τριών ατόμων ενώ επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.
Έκκληση στους πολίτες να μην προχωρούν σε καύσεις προϊόντων κλαδέματος και φυτικών υπολειμμάτων όσο διαρκούν οι ισχυροί άνεμοι που ευνοούν την ταχεία εξάπλωση της φωτιάς, απευθύνουν οι Αρχές
Την ίδια ώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο, η αντιπυρική περίοδος στο νησί, να ξεκινήσει αρκετές ημέρες νωρίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας