Χριστίνα Κολέτσα: «Mου κάνουν πρόταση γάμου κάθε μέρα»
«Ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά», εξομολογείται η τραγουδίστρια
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «μπέρδεμα» που την έκανε να αφήσει πίσω τα όνειρά της, στην αδυναμία που έχει στα ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την περιπετειώδη καθημερινότητά της.
Ερωτώμενη γιατί μέχρι τώρα δεν έκανε το επόμενο βήμα με κάποιον από τους συντρόφους της, η ίδια αποκρίθηκε ότι σε αυτό ευθύνονται οι πολλές απογοητεύσεις που έχει βιώσει.
«Όταν ήμουν μικρή…»
«Μου έχουν κάνει άπειρες προτάσεις γάμου. Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια», απάντησε.
Και πρόσθεσε: «Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ».
«Φυσικά φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές», παραδέχτηκε επίσης.
Η Χριστίνα Κολέτσα έκανε για χρόνια ψυχανάλυση και μάλιστα μαζί με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ. Η εμπειρία της μαζί του είναι μία από τις πιο σημαντικές της ζωής της και χάρη στη βοήθειά του κατάφερε να κάνει μεγάλη πρόοδο στην αυτοεξέλιξή της.
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




















![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442