«Δεν μπορώ να ζήσω πια, λέει η μητέρα της αδικοχαμένης 22χρονης Αφροδίτης.
Η Αφροδίτη ταξίδεψε με έναν φίλο και μία φίλη της στη Αθήνα για διακοπές. Ήταν αισθητικός και είχε πολλά όνειρα για τη ζωή.
Η μητέρα της προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τον χαμό του παιδιού της.
«Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου;»
«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια δεν με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως τη δολοφονήσανε. Πήγε Αθήνα με τους φίλους της, πολύ καλά παιδιά, είχε και ένα σεμινάριο να παρακολουθήσει την Τρίτη.
Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου;».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας