Σοκ στη Γαλλία: Ο πρόεδρος της Παρί ερευνάται για απαγωγή και εκβιασμό
Στο στόχαστρο έρευνας των αρχών με κατηγορίες για απαγωγή και εκβιασμό, βρίσκεται ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί ερευνάται από τις γαλλικές Αρχές, για εμπλοκή σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού του Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία και λομπίστα, Ταγέμπ Μπ.
Ο Ταγέμπ Μπ. συνελήφθη στο Κατάρ τον Ιανουάριο του 2020 και φυλακίστηκε τον Νοέμβριο, διότι κατείχε στοιχεία για την παράτυπη επιλογή του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, για την οποία είχε διαμεσολαβήσει ο διοικητικός ηγέτης της Παρί.
Μόνο όταν έδωσε τα έγγραφα, που υποδείκνυαν παράνομη συμμετοχή του Αλ Κελαϊφί στο σκάνδαλο του πρόσφατου Μουντιάλ, αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.
Στη συνέχεια υπέβαλε επίσημη καταγγελία για παράνομη κράτησή του και πλέον έχουν οριστεί 3 δικαστές που θα αναλάβουν την υπόθεση. Μάλιστα οι δικηγόροι του Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία δηλώνουν ικανοποιημένοι με την Γαλλική Ομοσπονδία που αποφάσισε να ερευνήσει τις καταγγελίες απέναντι στον πανίσχυρο Κελαϊφί.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας Liberation, αυτή η είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και μερικούς μήνες.
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στην τετράδα της Euroleague
- Οι παίκτες της Μαυριτανίας έκαναν σαν… τρελοί για τον Μέσι – Πήρε τη φανέλα του ο Κοϊτά (vid)
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442