Πατήσια: Άρπαξαν και βίασαν 12χρονη σε σπίτι – Δύο συλλήψεις
Εφιάλτης για 12χρονη στα Πατήσια - Μια 39χρονη και ένας 40χρονος φέρονται να άρπαξαν και να βίασαν την 12χρονη.
Την αρπαγή και τον βιασμό της 12χρονης κόρης του στα Πατήσια, τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατήγγειλε ο πατέρας της σε αστυνομικό τμήμα.
Όπως υποστήριξε η κόρη του βρισκόταν έξω από σπίτι επί της Ουίλιαμ Κίνγκ όταν μια 39χρονη και ένας 40χρονος, την άρπαξαν, την έβαλαν στο εσωτερικό και τη βίασαν.
Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας και για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Η ανήλικη φιλοξενούνταν σε σπίτι συγγενών της, που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι των βιαστών της.
Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για αρπαγή και βιασμό.
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442