Συρία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί στα βορειοδυτικά της χώρας, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
Οι σεισμοί στην Τουρκία έπληξαν και τη γειτονική Συρία.
Περισσότεροι από 4.300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 7.600 άλλοι τραυματίστηκαν στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με καταμέτρηση μέχρι χθες 12 Φεβρουαρίου, μετά τον φονικό σεισμό και τους μετασεισμούς στη γειτονική Τουρκία, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA) .
Οι διασώστες στις περιοχές που βρίσκονται στα βορειοδυτικά της χώρας και ελέγχονται από τις δυνάμεις των ανταρτών έδωσαν την Παρασκευή μικρότερο απολογισμό θυμάτων και αναμένεται ότι εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινώσουν έναν μεγαλύτερο.
Πάνω από 34.000 τα θύματα των σεισμών
Ο συνολικός απολογισμός των νεκρών σε Τουρκία και Συρία έχει ξεπεράσει τις 34.000 αφού σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές τα θύματα από το χτύπημα του Εγκέλαδου είναι τουλάχιστον 29.695.
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442