Όπως είχε κάνει γνωστό μέσα στην εβδομάδα, πριν από το τζάμπολ στο ματς με το Περιστέρι η ΚΑΕ ΑΕΚ βράβευσε τον Νίκο Ζήση για την προσφορά του στην ομάδα.
Ο παλαίμαχος άσος αναδείχθηκε από την Ένωση πριν πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, για να επιστρέψει τελικά και να ολοκληρώσει την πορεία του με τα κιτρινόμαυρα. Ελέω της πανδημίας όμως το έκανε στις άδειες κερκίδες του ΟΑΚΑ.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε στον Ζήση μία αναμνηστική πλακέτα και μία ανθοδέσμη, με το γήπεδο να αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τις δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Φακούντο Πελίστρι στο 11ο και το 28ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν