Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (8/1, 19:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι με περιορισμούς.
Απών λόγω ίωσης ήταν ο Αργύρης Καμπετσής που έτσι κι αλλιώς δεν είναι στα πλάνα για το ματς της Κυριακής. Από την άλλη, στην αποστολή της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Ρούμπεν που ήταν τιμωρημένος στη Λιβαδειά.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!