Με τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού και… πέντε Κιμ στην εντεκάδα η Νότια Κορέα
Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Ουρουγουάη και στο αρχικό σχήμα ξεκινούν και οι δυο Χουάνγκ του Ολυμπιακού. Με πέντε Κιμ στην εντεκάδα, βασικός ο Σουάρες για τη σελέστε.
Η Νότια Κορέα κοντράρεται με την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ και έγιναν γνωστές οι εντεκάδες του παιχνιδιού, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.
Οι Νοτιοκορεάτες λοιπόν θα αγωνιστούν με βασικούς τους δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ιν Μπεόμ και Χουάνγκ Ουί Τζο, κάτι που ήταν λογικό στην πρώτη αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα από την Ασία θα έχει στο αρχικό της σχήμα και πέντε Κιμ, σε κάτι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο.
Όσον αφορά την Ουρουγουάη, ο Λουίς Σουάρες, όπως και ο Ντάρβιν Νούνιες ξεκινούν βασικοί, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Έντινσον Καβάνι. Στην άμυνα το δίδυμο είναι αυτό τον Γκοδίν και Χιμένες, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκινούν οι Μπεντανκουρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε και Πελίστρι.
LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε live στις 14:00 την αναμέτρηση Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ για τη 13η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από Action 24.
Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε στην Τουρκία την Μπεσίκτας, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αφιλόξενη συμπεριφορά των Τούρκων – Φίλαθλοι κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, κάνει καταγγελία η ΚΑΕ